Hannya Shawky

Haar liefde voor het vak en haar betrokkenheid bij haar cliënten gaan hand in hand en maken van haar een bevlogen advocaat die niet wijkt voordat zij heeft bereikt wat nodig is voor haar cliënt. Zij legt de lat hoog voor zichzelf en bereikt daardoor veelal een bijzonder resultaat.

De stijl van Hannya Shawky is praktisch en voortvarend. De gekozen aanpak van de zaak wordt direct met de cliënt besproken en de stappen volgen elkaar in een kort tijdsbestek op.

Door haar gedegen juridische kennis en jarenlange ervaring weet zij doorgaans direct welke aanpak in een nieuwe zaak vereist is. Zij schakelt snel en is altijd grondig voorbereid.

In mediations weet zij snel de kern van het conflict te vinden en mensen te helpen een oplossing te vinden die recht doet aan de belangen van alle betrokkenen. Ook daarin is zij zeer praktisch ingesteld.

Hannya Shawky heeft rechten gestudeerd in Utrecht Zij heeft meteen gekozen voor de advocatuur en is sinds 1991 advocaat. Sinds 1997 is zij tevens mediator. Zij is aangesloten bij de specialistenvereniging voor familierechtadvocaten de VFAS (Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators).

Zij volgt de juridische ontwikkelingen binnen de rechtsgebieden waarin zij werkzaam is nauwgezet. Tevens ontwikkelt zij haar vaardigheden voortdurend.

Door haar specialistische niveau is zij goed in staat om juridisch en financieel complexe zaken te behandelen, zoals echtscheidingen van ondernemers en zaken met een groot belang, juridisch of financieel.

Ook staat zij veel expats bij, zij beheerst het internationale recht goed en spreekt naast Nederlands tevens Engels (native speaker) en Frans.

SHAWKY ADVOCAAT & MEDIATOR

HERENGRACHT 450

1017 CA AMSTERDAM

KvK nummer: 55529097
BTW nummer: NL100120052B01
Telefoon: +31 (0)20-5206252
Telefax: +31 (0)20-5206250