REVIEWS

Een zeer ervaren advocate die mijn ingewikkelde zaak gemakkelijk overnam op een late stadium en deze snel helemaal tot haar eigen maakte. Hannya is scherp en gefocust. Ze is in haar communicatie met de tegenpartij professioneel, zakelijk, inhoudelijk sterk en to the point! Ik kan met een gerust hart alles aan haar overlaten wetend dat zij het moeiteloos gaat oplossen en echt alles eruit gaat halen. Ook in haar communicatie met mij als cliënte vind ik Hannya prettig om mee samen te werken, omdat ze mij in alles betrekt en op de hoogte stelt en als ik iets niet begrijp dan neemt ze de tijd om het uit te leggen. Ze is vriendelijk in de omgang. Kortom: een top advocate!
Mevrouw F. Ayek
Donkerder kon het leven in mijn ogen niet worden toen zich onverwacht een echtscheiding aandiende. Hoe bijzonder is het om juist dan iemand te ontmoeten die je warm, nuchter, eerlijk, altijd in focus en met onvermoeibare inzet door de storm loodst?! Ze liet zich door niemand van de wijs brengen, bleef bij de feiten, doorzag haarscherp wanneer zaken onwaar waren, of verdraaid werden en acteerde daar meer dan adequaat op. Laten al deze eigenschappen c.q. kwaliteiten nu net hetgeen zijn dat eenieder in emotioneel beladen zaken nodig heeft. De periode is al turbulent genoeg. Iemand die een rustpunt biedt en de lijn in het geheel vasthoudt is dan een cadeau. Tot op de dag van vandaag ben ik enorm dankbaar dat ik Hannya heb leren kennen. Samen doorstonden we de storm. Ik had geen betere advocate, steun en toeverlaat kunnen wensen!!!
Lauretta Wesseloo
Hannya Shawky heeft mij op twee belangrijke momenten met raad en daad terzijde gestaan. Met een kort en helder advies heeft zij helpen voorkomen dat mijn dochter, toen nog geen twee jaar oud, in het buitenland zou opgroeien. Bij het tweede belangrijke moment heb ik opnieuw contact met haar opgenomen: aanvankelijk om via bemiddeling tot een omgangsregeling voor mijn dochter te komen. Toen het toch tot een rechtszaak kwam, heeft zij er als advocaat voor gezorgd dat het hoofdverblijf van mijn dochter aan mij, als vader, is toegekend. Via bemiddeling heeft Hannya Shawky een tweede rechtszaak, over ouderalimentatie, weten te voorkomen. Voor deze kwestie is een convenant gesloten. Ik heb haar leren kennen als een zeer betrokken en deskundige advocaat en mediator. In mijn geval was haar coachende rol misschien nog wel belangrijker: met haar luisterend oor en empathisch vermogen heeft ze mij begeleid om tot duidelijke omgangsregeling te komen. Het belang van mijn dochter plaatste zij daarbij steeds voorop. Samen hebben we lang geprobeerd om er zonder rechtbank uit te komen en toen dat niet lukte, heeft ze me geholpen om door te pakken - met resultaat.
Martijn

SHAWKY ADVOCAAT & MEDIATOR

HERENGRACHT 450

1017 CA AMSTERDAM

Chamber of Commerce number: 55529097

VAT number: NL100120052B01

Telephone: +31 (0)20-5206252